Tel. nr. : +37064775150   Savanorių pr. 192C, Kaunas

Tel. nr. : +37064775150              El. paštas: info@zoop.lt            Savanorių pr. 192C, Kaunas, 44151, Lietuva

0.00 0
Krepšelis

Krepšelyje nėra produktų.

blank

Kaip išvalyti vasarinę “baseball” arba “snapback” kepurę

Geriausias vadovas, kaip išlaikyti kepures gražias ir nesugadintus

Kai kalbama apie beisbolo kepures, prigludusias ir snapelius, todėl, jei ketinate investuoti į jas, svarbu, kad jos būtų švarios. Jei norite, kad  kraštelis atrodytų ryškus, atėjote ten, kur reikia. Šiame straipsnyje pradėsime apžvelgdami greičiausius (ir saugiausius) būdus, kaip išvalyti kepures. Tada suskirstysime, kaip tvarkingai nuvalyti kepurę arba naudoti valymo rinkinius.

Dalykai, kuriuos turėtumėte žinoti

  • Nuvalykite kepurę minkštu šepetėliu arba švaria šluoste. Naudokite drėgną šluostę arba drėgną skudurėlį, kad suminkštintumėte ir pašalintumėte dėmes.
  • Pūkelių voleliu ištraukite pasimetusius plaukus, naminių gyvūnėlių kailius ar dulkes.
  • Išskalaukite nešvarią kepurę šaltame, muiluotame vandenyje. Tiesiog žinokite, kad kepurę  permirkę galite visam laikui ją pakeisti arba sugadinti.
  • Įsigykite beisbolo kepurėms skirtą valymo rinkinį, jei turite daug kepurių.

Vietų valymas ir laikymas


Jei reikia, drėgnomis servetėlėmis nuvalykite dėmes . 
Paprastos šlapios servetėlės ​​puikiai tinka mažoms dėmelių procedūroms, kurios atsiranda nuo pirštų. Viena drėgna servetėle gerai nuvalykite kepurės vidų ir išorę bent kartą per savaitę arba dažniau, jei kepurę nešiojate kiekvieną dieną.

Po kiekvieno naudojimo nuvalykite kepurę minkštu šepetėliu. Kiekvieną kartą, kai nuimsite kepurę, greitai pažiūrėkite, ar nereikia nuvalyti nešvarumų ar įbrėžimų. Pirštais surinkite atsitiktinius plaukelius ar dulkes arba švelniai nuvalykite įbrėžimų žymes minkštu šepetėliu. Tai padaryti neturėtų užtrukti ilgiau nei minutę ar dvi, o šie greiti valymai laikui bėgant labai pasikeis!

Laikykite skrybėlę dėžutėje arba stalčiuje, kad jose nebūtų dulkių. Jei tik numesite savo kepurę ant komodos arba ant grindų, ji pasyviai rinks nešvarumus. Skrybėlių kabyklos puikiai tinka naudoti, tačiau jos yra dulkių gaudyklės, ypač jei tokią turite prie pat priekinių durų. Jei norite tikrai apsaugoti savo kepures ,laikykite jas dėžutėje arba stalčiuje.


Gilesnis valymas

Įspėjimas: Kepures gamintojai aiškiai siūlo niekada nemerkti į vandenį, todėl darote tai savo pačių rizika. Daugelis žmonių tai daro, jie daro labai atsakingai ir tik nuplauna švelniai kepures. Kepures merkdami galite susilpninti arba iškreipti kepurių formą.

Į švarią kriauklę arba didelį dubenį pripildykite šalto, muiluoto vandens. Ypač svarbu naudoti šaltą vandenį ant kepurės, jei ji yra ryškių spalvų, tačiau galite drąsiai naudoti karštesnį vandenį ant senesnių, jau išskalbtų kepurių. Naudokite švelnų muilą be kvapo ir maišykite vandenį, kol jis taps muiluotas ir burbuliuotas. Kad žinotumėte, kuo mažiau vandens naudosite kepurei , tuo geriau. Krašteliai paprastai yra pagaminti iš kartono, o per didelis vandens kiekis gali juos deformuoti.

Švelniai nuvalykite dėmes minkštu dantų šepetėliu arba švaria šluoste. Panardinkite skrybėlę į muiluotą vandenį. Tada naudokite visiškai naują, minkštų šerių dantų šepetėlį arba švarią šluostę, kad pašalintumėte dėmes ar nešvarumus. Jei reikia, pakartotinai sušlapinkite kepurę. Sukite šepetėlį kuo mažesniais sukamaisiais judesiais , kad švelniai pašalintumėte dėmes.

Išdžiovinkite kepurę gerai vėdinamoje vietoje. Labai svarbu uždėti kepurę taip, kad neprarastų formos dėkite ant apvalaus daikto (pvz., kamuolio ) ir leiskite jam išdžiūti maždaug 24 valandas prieš dėvėdami. Jei kepurė yra šalpia, ji gali prarasti formą ir atrodyti suglebus ir pasenus. 

Apsvarstykite galimybę plauti kepurę indaplovėje kaip paskutinę priemonę. Vienas iš paprasčiausių ir greičiausių būdų išplauti, bet kokią kepuraitę – įdėti ją į viršutinę indaplovės lentyną, nustatyti indaplovėje šaltą režimą ir paleisti maždaug pusę ciklo. Išimkite kepurę maždaug įpusėjus ciklui ir leiskite jai išdžiūti.

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    darbo laikas

    Pirmadienis: 7.30 - 16.30val.
    Antradienis: 7.30 - 16.30val.
    Trečiadienis: 7.30 - 16.30val.
    Ketvirtadienis: 7.30 - 16.30val.
    Penktadienis: 7.30 - 16.0val.
    Šeštadienis: nedirbame
    Sekmadienis: nedirbame
    Susisiekite